020 - 794 07 24

Letselschade advocaat nodig in Amsterdam?

Verkeersongeval meegemaakt in Amsterdam?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat geldt helaas ook voor een ongeval in het verkeer. Iedere verkeersdeelnemer loopt dan ook de kans om vroeg of laat betrokken te raken bij een verkeersongeval. Eén onoplettend moment van een medeweggebruiker kan immers al voldoende zijn om een verkeersongeval te veroorzaken! Blijvend letsel na een ongeval kan uw leven voorgoed veranderen.

Als u betrokken bent bij een aanrijding waaraan u zelf niet schuldig bent, en u loopt hierbij geestelijke of lichamelijk schade op, dan kunt u dit verhalen op de veroorzaker van het verkeersongeval. Als letselschade advocaat in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam behartigen wij al jarenlang de belangen van slachtoffers van ongevallen in het verkeer. We helpen u om een vergoeding te ontvangen voor de geleden schade.

Schadevergoeding na een verkeersongeval

Om te onderzoeken of u na een verkeersongeval recht heeft op een schadevergoeding, kunt u in de regio Amsterdam een beroep op ons doen. Een indicatie hiervoor wordt in ieder geval gegeven aan de hand van de volgende punten.

  • Vormt het opgelopen letsel een belemmering in functioneren?
  • Ligt de aansprakelijkheid van het verkeersongeluk bij de tegenpartij? Of is er dekking van letselschade bij eigen verzekeraar?
  • Is de letselschade nog niet verjaard? (Relatieve verjaring letselschade = 5 jaar, absolute verjaring letselschade = 20 jaar)

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk
• Kosteloze ondersteuning

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging

Menu