020 - 794 07 25

Letselschade advocaat nodig in Amsterdam?

Smartengeld opeisen in Amsterdam

Het is verstandig om een expert in te schakelen als u een claim wilt indienen om smartengeld te krijgen na opgelopen letsel. Een expert weet waar hij of zij het over heeft en kan de ervaring en kennis gebruiken tijdens het proces. De Letselschade Raetsman is aangesloten bij verscheidene specialisatieverenigingen. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden. U kunt een schadevergoeding ontvangen in de vorm van smartengeld als u immateriële schade heeft overgehouden aan een ongeval of gebeurtenis. Immateriële schade is bijvoorbeeld leed, pijn of verdriet. Denkt u dat u recht heeft op smartengeld? Neem dan een professional in de arm. Wij helpen u hier in Amsterdam graag mee.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de opgelopen immateriële schade na een ongeval. U kunt het ook zien als een vergoeding voor psychische schade. Wij kunnen vrijblijvend een globale schatting maken van de hoogte van de vergoeding. Hoe de hoog de vergoeding wordt hangt af van meerdere factoren. Uw specialist op het gebied van letselschade kan deze factoren in kaart brengen en op basis daarvan een indicatie geven. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en heeft u vragen over smartengeld? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan 020 - 794 07 25 en wij helpen u verder.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk
• Kosteloze ondersteuning

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging

Menu