020 - 794 07 24

Letselschade advocaat nodig in Amsterdam?

Schadevergoeding aanvragen in Amsterdam

Een schadeclaim kan worden ingediend als er letsel is opgetreden door toedoen van een ander. Dit kan gaan om lichamelijk of geestelijk letsel door een ongeval, maar ook als bijvoorbeeld een goede naam is aangetast. De bedoeling van een schadevergoeding is een compensatie voor het leed dat de aansprakelijke partij heeft veroorzaakt. Een letselschade advocaat uit Amsterdam weet precies welke factoren hierop van invloed zijn. Om de hoogte van de schadevergoeding vast te stellen spelen er een aantal belangen mee.

Schadeclaim indienen

Wilt u een schadeclaim indienen, dan spelen een aantal factoren mee bij de berekening van de schadevergoeding:

  • Wat is de aard en de ernst van het letsel en hoe lang duurt het genezingsproces?
  • Zijn er blijvende littekens en/of is het slachtoffer arbeidsongeschikt geraakt of blijvend afhankelijk van anderen?
  • Spelen sociale factoren een rol of kan het slachtoffer zijn of haar hobby’s en sporten niet meer uitvoeren?

Bedragen voor letselschade kunnen heel erg uiteen lopen, maar in Nederland zijn de bedragen meestal iets lager dan in andere landen. Als u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam woont, en wilt weten of het in uw geval zinvol is om een schadeclaim in te dienen, kunt u een beroep op ons doen. Al jarenlang behartigen wij de belangen van slachtoffers van letselschade in de regio Amsterdam.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk
• Kosteloze ondersteuning

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging

Menu