020 - 794 07 24

Letselschade advocaat nodig in Amsterdam?

Letselschade door medische fout in Amsterdam?

Met een medische fout, ook wel medische misser genoemd, wordt een fout bedoeld die optreedt bij of als gevolg van een medische handeling. Ofwel een ongewenst en vermijdbaar neveneffect van een medische behandeling. Een medische fout kan tijdens een operatie ontstaan, maar denk ook aan een verkeerde diagnosestelling, onjuiste voorlichting of verkeerde nazorg. Een medische fout wordt meestal veroorzaakt door een arts, verpleegkundige of paramedisch personeel. Als u zich in een dergelijke situatie bevindt en u wilt weten of er in uw geval sprake is van een medische fout, kunt u in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam een beroep doen op De Letselschade Raetsman. Wij onderzoeken de medische fout en vertellen u welke stappen we voor u kunnen nemen.

Schakel een specialist in bij een medische fout

Als letselschade advocaat in Amsterdam zijn wij uw specialist bij een medische fout. Naast de term ‘fout’ moet de term ‘onbedoelde schade’ worden herkend. De definitie van onbedoelde schade is “een onbedoelde uitkomst die is ontstaan door het (niet) handelen van een zorgverlener en/of door het zorgsysteem met schade voor de patiënt zodanig ernstig dat er sprake is van tijdelijke of permanente beperking dan wel overlijden van de patiënt”. Bij een medische fout treedt dus onbedoelde schade op, waarbij dat vermijdbaar was. Een medische fout kan leiden tot fysieke, sociale, mentale en financiële problemen.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk
• Kosteloze ondersteuning

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging

Menu