020 - 794 07 24

Letselschade advocaat nodig in Amsterdam?

Uw ervaren letselschadespecialist in Amsterdam

Letselschadespecialist bij De Letselschade Raetsman is mr. R.H. Vermeeren. Hij heeft jarenlange ervaring met het juridisch ondersteunen van slachtoffers van letselschade ten gevolge van onder andere verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten, verwondingen door dieren of gebrekkige gebouwen en producten, onrechtmatige daad en wanprestatie.

Kwaliteit is gegarandeerd: als letselschadespecialist is R.H. Vermeeren lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). Deze lidmaatschappen waarborgen een hoge specialisatie en ervaring bij het behandelen van personenschade. U bent verzekerd van de onafhankelijkheid van uw advocaat en van een transparante en duidelijke opzet van uw dossier. Ons kantoor beschikt daarnaast eveneens over het keurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Vrijblijvend oriënterend intakegesprek

In de regio Amsterdam kan onze letselschadespecialist u op een persoonlijke en professionele wijze begeleiden bij uw letselschadezaak. Of u nu ondersteuning of advies zoekt: u kunt bij ons terecht voor alle vormen van juridische hulp. Het eerste gesprek over uw zaak is oriënterend en vrijblijvend. Daarna worden heldere afspraken gemaakt over de kosten, de aanpak van uw zaak en de tijdsplanning. Voor alle aspecten van uw zaak is mr. R.H. Vermeeren persoonlijk uw contactpersoon.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk
• Kosteloze ondersteuning

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging

Menu