020 - 794 07 24

Letselschade advocaat nodig in Amsterdam?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen Amsterdam

Als u betrokken bent bij een bedrijfsongeval dan bevindt u zich in een lastige situatie. Misschien durft u niet een letselschade advocaat in te schakelen. De relatie met uw werkgever of werknemer staat onder grote druk nu er een ongeluk op het werk is gebeurd en iemand de schade moet vergoeden. U wilt uw baan niet verliezen. Gelukkig is de Nederlandse wetgeving helder als het gaat om aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval. De werkgever is in veel gevallen aansprakelijk.

De aansprakelijkheid van de werkgever is het gevolg van de omvangrijke zorgplicht die de werkgever heeft. Dit houdt in dat de werkgever zich bewust moet zijn van alle mogelijke gevaren op de werkvloer en er alles aan moet doen om arbeidsongevallen te voorkomen.

Werkgever aansprakelijk stellen

Kan er worden bewezen dat de werkgever het ongeval had kunnen voorkomen door extra veiligheidsmaatregelen of door het beter controleren van de naleving van de veiligheidsvoorschriften, dan is de werkgever aansprakelijk. In de meeste situaties is dat het geval en zal de werkgever de schade moeten vergoeden. Weet u niet zeker of het ongeval ook echt een bedrijfsongeval betreft of weet u niet zeker of uw werkgever aansprakelijk is? In Amsterdam kunt u voor deskundig advies terecht bij De Letselschade Raetsman. Wij zetten de feiten voor u op een rij en spreken samen met u af wat de volgende stap is.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk
• Kosteloze ondersteuning

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging

Menu