020 - 794 07 24

Letselschade advocaat nodig in Amsterdam?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Amsterdam?

op het werk loopt u kans om letselschade op te lopen, een bedrijfsongeval is hier één van de voornaamste oorzaken van. Een bedrijfsongeval wordt als volgt gedefinieerd: “Een bedrijfsongeval is een ongeval dat door of tijdens de uitoefening van betaalde arbeid (in loondienst of zelfstandig) plaatsvindt, met uitzondering van een ongeval dat plaatsvindt onderweg van of naar het werk.”

Een bedrijfsongeval betreft zowel ongevallen die leiden tot arbeidsverzuim als ongevallen zonder verzuim op het werk. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en is er sprake van een bedrijfsongeval? Schakel dan uw letselschade advocaat uit Amsterdam in. De Letselschade Raetsman informeert u graag over de mogelijkheden die u heeft met betrekking tot het indienen van een schadeclaim.

Wanneer sprake van een arbeidsongeval?

Als u betrokken bent bij een ongeluk op het werk in Amsterdam, en u wilt weten of dit daadwerkelijk een bedrijfsongeval betreft, staan wij in Amsterdam voor u klaar. Als slachtoffer van een bedrijfsongeval kunt u namelijk te maken krijgen met fysieke problemen, die vervolgens kunnen leiden tot mentale en financiële problemen als u bijvoorbeeld de deur niet meer uit kunt. Ook kan het voorkomen dat u betaalde hulp moet inschakelen voor huishoudelijk werk. Een schadevergoeding kan voor u wat druk wegnemen. De Letselschade Raetsman helpt u daar graag bij.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk
• Kosteloze ondersteuning

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging

Menu